Sunday, January 18, 2009

KAFETERIA di KEDIAMAN MUSLIMAT

Assalamualaikum w.b.t

Makluman kepada semua pelajar IPGM Kampus Pengajian Islam, Kafeteria di Kolej Kediaman Muslimat sekarang sudah mula beroperasi dengan aktifnya..Dijemput kepada semua pelajar untuk datang membeli makanan di kafeteria ini..dijangkakan esok mungkin makanan di kafe pentadbiran abes cepat disebabkan kedatangan para pelajar kpli yg baru. Berikut adalah jadual kafe muslimat/bawah..muslimin juga boleh datang sebab mmg dh dibahagikan kawasan dlm kafe tuh..sebelah kiri utk muslimin, kanan utk muslimat..so, muslimin jgnle malu lak nak dtg kafe ni..

Lunch/Nasi Berlauk : Mula pada 10:30 pg
Ala Carte : Mula pada 4 petang (kalau xsilapla)

Mengikut pemerhatian, makanan di kafe ini okla berbanding yg tahun lepas..ade byk pilihan gak..ade stall utk bihun sup,moi sup n len2 sup yg mcm kat pasar malam..bes gak ni..
Lagi satu, jika ada sebarang aduan dan komen mengenai kafe ini,sila maklumkan kpd pihak jpp agar boleh kami bawa terus kepada pihak kafe..
Selain itu, kafe bawah juga boleh menerima sebarang tempahan makanan dr yg tradisional sehinggalah ke western..ngeh2..tp kenala berurusan dgn pihak kafe awal2..

No comments: